تغذيه در ماه رمضان
ماه مبارک رمضان فرا رسیده است. یکی از نکاتی که هر ساله در چنین ایامی درباره آن سخن گفته میشود، نحوه خورد و خوراک روزهداران در این ماه مبارک در هنگام سحر، افطار و بین این دو زمان است. آنها که با روزهداری مخالفند و بدون توجه به وجه معنوی و روحانی فضیلتهای این ماه، تنها به وجه جسمانی و فیزیکی آن نگاه میکنند، همواره از آسیبهای جسمی و بدنی روزهداری بر افراد روزهدار به عنوان دستاویزی برای استدلالهای مخالفت خود بهره میبرند. این در حالی است که اگر نکاتی ساده در این ماه ورد توجه قرار بگیرد، میتواند شرایط قابل قبولی را برای بدن انسان در طول این ماه فراهم کند. هرچند این نکات سده همواره مطرح شده است، اما خیلی از روزهداران به همین نکات ساده و بارها تکرارشده توجه نمیکنند و بدین ترتیب به خود آسیب میرسانند. اهمیت توجه بیشتر به این نکتهها، ضرورت بازنشر چنین نکاتی را مشخص میکند. در این پرونده، چند تن از کارشناسان حوزه تغذیه، در این باره سخن گفتهاند و نکاتی را گوشزد کردهاند